Intrinsicly evisculate emerging cutting edge scenarios redefine future-proof e-markets demand line

Gallery Posts

Working Hours

E-Anket Yazılımı

E-anket çalışmalarını web, mobil veya çağrı merkezi aracılığıyla alternatif bir çok kanaldan eş zamanlı olarak yürütebilirsiniz. Tamamıyla web tabanlı çalışan e-anket programı ile test, yoklama (poll) ve araştırma (survey) tipinde basit veya detaylı elektronik dokümanlar hazırlayabilirsiniz. Metin kutusu, radyo grup, seçim kutuları, metin, e-posta, web adresi, adres, tarih-zaman veya matris gibi bir çok soru çeşidiyle elektronik dokümanlar hazırlayabilir ve bu sorular arasında kurallar oluşturabilirsiniz. Ayrıca her nesnenin kendine özgü zorulu, en az – en çok değer, numerik, alfanumerik, karakter sayısı gibi bir çok alt özelliği bulunmaktadır.

Kural yapısı sorular arasında bağlar kurmanıza yardımcı olmakta ve anket cevaplarına göre sorulacak soruların değiştirilmesine veya tekrarlanmasına olanak sağlamaktadır. Örnek olarak “hanenizde kaç kişi yaşıyor?” sorusunun cevabına göre bir sonraki soru grubunun hane halkı sayısına göre tekrarlanması verilebilir. Diğer bir örnek, kişinin 16 yaşından büyük olup olmamasına göre iş veya ehliyet bilgisi sorulması olabilir. Gelişmiş bu kurul yapısı ile bir veya birden fazla soru cevabına göre başka soruların görünüp görünmeyeceği tanımlanabilir.

E-anket yazılımının üzerine kurulu olduğu platformun kabiliyetleri sayesinde her türlü tablet veya mobil cihazlar üzerinden anketlere ulaşılmaktadır. Anketler vatandaşa açık olabileceği gibi kişiler kendilerinin oluşturabileceği bir hesap ile anketlere erişebilmektedir. E-posta projesi oluşturularak hazırlanan anketler, davetiye yoluyla kişilere gönderilebilmektedir. Ayrıca çağrı merkezi yazılımımız ile entegre olabilen yazılım dış arama görevleri üzerinden anketlerin uygulanabilmesini sağlamaktadır. Bu sistem bilgi toplama, akademik araştırmalar, hizmet memnuniyet araştırmaları veya hizmet, ürün ve marka araştırmaları gibi bir çok amaçla kullanılmaktadır.

E-anket yazılımı ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Comments are closed