Intrinsicly evisculate emerging cutting edge scenarios redefine future-proof e-markets demand line

Gallery Posts

Working Hours

ISO 9001 ve ISO 27001 Belgelerimiz ile Güven Veriyoruz

Bilişim Teknolojileri alanında faaliyet gösteren firmamız INOSAS, Uluslararası Standart Organizasyonu (International Organization for Standardization – IOS) Türkçe kısaltmasıyla ISO’nun 9001 ve 27001 belgelendirme denetimlerini başarıyla geçerek sertifika almaya hak kazanmıştır.

ISO 27001 belgesi ile bilgileriniz güvende

INOSAS, ISO 27001 belgesine sahip. ISO 27001:2013 Bilgi Güvenliği ve Yönetim Sistemi, kurumsal bilgi güvenliğinin sağlanmasında insanları, süreçleri ve bilgi sistemlerini içine alan ve üst yönetim tarafından desteklenen bir yönetim sistemidir. Bu sistem ve sertifika programı, bilgi varlıklarını korumak ve ilgili taraflara güven veren, yeterli ve orantılı güvenlik kontrollerini sağlamak için tasarlanmıştır. ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi, kurumsal yapıyı, politikaları, planlama faaliyetlerini, sorumlulukları, uygulamaları, prosedürleri, prosesleri ve kaynakları içerir.

Kalitemiz ISO 9001 belgesi ile taçlandırıldı

INOSAS, ayrıca, ISO 9001:2015 belgesine de sahiptir. ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, bir kuruluşun müşteri şartlarını ve uygulanabilir mevzuat şartlarını karşılayan ürünleri sağlama yeteneği olduğunu kanıtlaması gerektiğinde ve müşteri memnuniyetini artırmayı amaçladığında uyacağı kalite yönetim sisteminin şartlarını belirtir. Belgelendirmesi yapılan standarttır. Bu standart, kuruluşun organizasyonel yapısından müşterilerinin memnuniyet seviyesine, toplanan verilerin analiz edilmesinden süreçlerin etkin yönetimine, iç denetimlerden ürün tasarımına, satın almadan satışa kadar pek çok noktada Kalite Yönetim Sistemi koşullarını belirler. ISO 9001 Standardı, esas olarak bir kontrol mekanizmasıdır denilebilir. Bu standardın amacı, hata ve kusurları azaltmak, ortadan kaldırmak ve daha önemlisi oluşabilecek hata ve kusurları önlemektir.

Comments are closed